Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2008 16:42 - Пловдивският митрополит Николай заклейми европейската интеграция
Автор: bulgariancomments Категория: Политика   
Прочетен: 1534 Коментари: 2 Гласове:
0



Пловдивският митрополит Николай заклейми европейската интеграция на страната ни по време на Божествената Света литургия в храма „Св. Георги Победоносец” в Кърджали.
„За какво ни беше интеграцията в Европа–за да не можем да забраним гей-парадите, парадите на разврата в градовете?”, влезе в риторика владиката. Той за пореден път скочи срещу новия семеен кодекс, който „въвежда нова форма на съвместното съжителство–с други думи, блудството и прелюбодеянието се узаконява от българската държава и от закона”.
Той обяви пред смълчаните хора, че „Църквата ще застане на своето място срещу някои фактори в държавата”. „Но църквата няма власт над изпълнителната власт, тя се бори от амвона”, поясни митрополитът.
По-нататък в словото си той нарече дискотеките „свърталища на бесовете и разврата, на пиянството и злото”.


Тагове:   николай,   митрополит,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. reporter - Прав е дядо владика, църквата тр...
26.12.2008 16:52
Прав е дядо владика, църквата трябва да пази изконните ценности. БПЦ трябва да изрази позицията си по актуалните проблеми на деня. Недостойно поведение е висшите духовници да мълчат и да мънкат.
цитирай
2. grigorsimov - Само той, от светите отци, дръзна да каже неколко истини
26.12.2008 17:44
А цялата истина е много, много по грозна и страшна!
Ето кои управляват Европейския Съюз:
"Ние сме в основата на всички терористични акции. При нас служат лица с всякакви възгледи, с всякакви становища- възстановители на монархии, демагози, анархисти, социалисти, комунисти, социалдемократи и всякакъв вид утопични мечтатели. Ние сме ги впрегнали всички, като всеки от тях със собствената си задача се стреми да преобърне, да обърка всякаква установена държавна или религиозна форма на ред. Чрез тези действия всички държави са подложени на трусове и хаос. Те са готови на всякакъв компромис, за да получат мир и спокойствие. Но ние няма да им дадем мир, докато открито не признаят нашето международно Свръхуправление, и то с подчинение, гарантирано от изготвените от нас документи, съдържащи задължителни за изпълнение решения." (Ето такъв е договорът ни за присъединяване към ЕС!)
- Из Протокол номер 9 на Тайните протоколи на ционските мъдреци
А ето какви в действителност са авторите на Ционистките планове, записани в "тайните протоколи": (Едно рядко откровено признание)
"Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили на мира".
- Маркус Ели Раваж - Century magazine - February, 1928
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bulgariancomments
Категория: Политика
Прочетен: 52464
Постинги: 33
Коментари: 28
Гласове: 261
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930